Boeken, Leuke dingen, Mijn favoriete...

Kookboek zoekt Baasje

19 april 2019

Hoera! Laten we vieren dat ik mijn huis opruim! En jij valt met je neus in de boter… of beter gezegd: de keuken! Ik trakteer jou deze week namelijk op een kookboek uit mijn eigen keuken!

Onderstaande boeken staan een beetje stof te happen in onze keuken. Niet omdat ze niet awesome zijn, maar omdat ik de meeste recepten inmiddels uit mijn hoofd ken :). Wil jij kans maken op een van deze kookboeken? Laat dan uiterlijk 28 april 2019 in een reactie weten welke je zou willen winnen en waarom om kans te maken!

The Green Kitchen

Het kookboek van The Green Kitchen Stories. Boordevol heerlijke recepten mét prachtige foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Mijn favoriete recept uit dit kookboek is de Zoete Indiase Dahl soep.

Yoga Kookboek

Voor alle yogi’s die de yogafilosofie willen toepassen in de keuken. Inclusief inspirerende yogahoudingen.

De Vegarevolutie

Zou je graag wat meer willen weten over plantaardig eten en hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven? Dan is dit een boek voor jou! In de eerste helft wordt er uitleg gegeven over de basis van plantaardig eten en het tweede deel bevat lekkere recepten (zoals de zwarte bonenburger van de voorkant!)

Lekker lang jong

Voor wie de Voedselzandloper verslonden heeft is dit het perfecte kookboek dat erbij aansluit. Met recepten elk moment van de dag en iedere gelegenheid.

 

Hoe werkt het?

Je doet mee door uiterlijk 28 april 2019 in een reactie weten welk boek je zou willen winnen en waarom. Uit alle reacties loot ik 1 winnaar per boek. Heb je gewonnen? Dan neem ik contact met je op voor je adresgegevens. Zodra ik die heb stuur ik ‘m naar je op.

Bonus! 

De aller-aller-aller-leukste reactie ontvangt naast het gekozen kookboek óók dit BONUS boekje vol met smoothie recepten!

 

// Deze winactie is afgelopen // 

 • Andrien van der Werf 20 april 2019 at 09:45

  Wat een leuke actie! Ik zou graag the green kitchen willen winnen. Eet al heel lang vegetarisch en kan wel wat inspiratie gebruiken voor nieuwe gerechten!!

 • Sita Sinnema 20 april 2019 at 11:18

  Hey Harmke. Wat een leuke actie! Ik zou het leuk vinden om het yoga kookboek te winnen. Sinds 3 jaar doe ik aan yoga met veel plezier en ontspanning. Altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen!

  • Harmke 3 mei 2019 at 11:21

   Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen! Stuur je me een mailtje op info at pranabanana.nl ? Alvast veel kookplezier!

 • Anita 20 april 2019 at 13:30

  Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen Vegarevolutie en The Green Kitchen. Voor Lekker Lang Jong is het voor mij toch al te laat. Uut wuut waai… Ik doe mee voor de Vegarevolutie.

 • Artie 21 april 2019 at 12:28

  Ik zou heel graag het yogakookboek willen winnen.. gewoon omdat het bij mij past en ik kan experimenteren aan n betere ik ☀️

 • Martine 22 april 2019 at 21:41

  Allemaal leuk en interessant! Ik ga Den ik voor ‘ De Vegarevolutie ‘ omdat we wat minder vlees willen en eten en er zoveel lekkere plantaardige recepten zijn! Het yoga kookboek zou iets voor mij zijn om wat meer tot rust te komen en minder spinsels in mijn hoofd te hebben?! Op naar nieuwe eetgewoontes ??

  • Harmke 3 mei 2019 at 11:19

   Gefeliciteerd! Je hebt De Vegarevolutie gewonnen! Stuur je me een mailtje op info at pranabanana.nl ? Alvast veel kookplezier!

 • Gerdien 23 april 2019 at 11:57

  Ha Harmke! Ik zou heel graag kans maken op The Green Kitchen! Wij eten heel graag en veel groente en ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie! En ik denk dat Ambertje met heel veel liefde samen met papa recepten uit wil proberen:-).

 • Kim 27 april 2019 at 13:24

  Omg jaaaa! Ik wil heel graag kans maken op The Green Kitchen! It would look fine in my collection. Ik ben namelijk ook erg benieuwd naar de Zoete Indiase Dahl soep. I need all Indian Recipes! :-D

  • Harmke 3 mei 2019 at 11:19

   Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen! Stuur je me een mailtje op info at pranabanana.nl ? Alvast veel kookplezier!